Menu

Image

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
Cooperativa Produttori Suini Pro Sus Sca
Headquarter and Slaughterhouse:
via Malta - 26039 Vescovato - (CR) Italy
tel. +39 0372/819211 ~ fax. +39 0372/818161
Ham Curing Plants:
Strada della Rocca, 2 - 43028 Capoponte di Tizzano Valparma - (PR) Italy
tel. +39 0521/854409 ~ fax. +39 0521/854209
·  Strada Valparma, 234 - 43020 Beduzzo di Corniglio – Parma (PR) Italy
tel. +39  0521.887160  fax. 0521.887427
Meat Processing Plant:
via dell’Artigianato, 6 - 46033 Castel d’ Ario - (MN) Italy
tel. +39 0376/570311 ~ fax. +39 0376/570303 ~ www.buoneterre.it
VAT & Fiscal Code n. 00828880195 Reg. Imprese of Cremona 00828880195
REA. n. 115232 della C.C.I.A.A. di Cremona
Registered to the ALBO SOCIETÀ COOPERATIVE N° A117394
Section: COOPERATIVE A MUTUALITÀ PREVALENTE
President and Administrative Dept: amministrazione©prosus.it
Sales Direction and Sales Dept: commerciale@prosus.it
Export Dept: export@prosus.it

© Cooperativa Produttori Suini

Via Malta Vescovato (CR)

R.E.A. Cremona N. 115232

Reg. Impr. CR N. 00828880195

C.F. e P.Iva 00828880195